Logo
Domov / Teme izobraľevanj / Osebnostna rast
   
     
     

Teme izobraževanja po vsebini: osebnostna rast

Upravljanje s časom in obvladovanje stresa na delovnem mestu
Postavljanje poslovnih in zasebnih ciljev je odločilen dejavnik pri osebni organizaciji časa. Različni smo si, vsakemu krade čas kaj drugega. Kaj, kdaj in v kakšni meri? Kaj lahko ukrenem? Postavljanje prioritet po pomembnosti in nujnosti izvedbe nalog glede na zastavljen cilj. Kako se lotim zahtevnih in obsežnih nalog? Kako si izdelam dnevni načrt aktivnosti? Opredelitev osebnih povzročiteljev stresa in oblikovanje ustrezne strategije premagovanja stresa. Vaje sproščanja, ki jih lahko naredimo med delovnim časom.

Suveren in prepričljiv nastop
Kako izboljšamo svoj prvi vtis, vedenje, govorico telesa in način govorjenja? Ugotovljanje osebnih prednosti in potencialov v komunikaciji. Izboljšanje nastopa v osebnem in telefonskem razgovoru ter pisni komunikaciji.Treningi nastopa v različnih poslovnih situacijah (prodajni razgovor, vodenje sestankov, prezentacija, pogajanja ipd.)

Vpliv pozitivnega mišljenja na osebnostno rast in medsebojne odnose
Kako zgraditi pozitivno samopodobo in se naučiti postaviti zase? Kakšno vlogo igram v medosebnih stikih? Kako spremeniti negativne vzorce razmišljanja in jih spremeniti v pozitivne? Kaj bi morali in kaj lahko spremenimo? Vpliv samospoštovanja na pozitivno mišljenje. Kako izražamo svoja čustva? Spremenite sebe in svet se bo spremenil!

 
   

Po vsebini:

Vodenje
Prodaja in nabava
Sodelavci
Osebnostna rast

Po področjih:

Turizem
Trgovina
Industrija
Druge dejavnosti

KONTAKTNE INFORMACIJE

SEDI.5
Cesta na Log 33
1357 Notranje Gorice
Tel/faks: (01) 363 40 23
GSM: 040 639 518
polona.zupancic@sedi5.com

 

HITRO VPRAŠANJE